Αλλαγές στους χρόνους & τρόπους παράδοσης

Σας ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έως και 15/4/2020 τα έξοδα αποστολής των παραγγελιών μέσω courier για αποστολή εντός Ελλάδας αναπροσαρμόζονται ως εξής:

Για πληρωμή με κάρτα: 1,90€

Για αντικαταβολή ή πληρωμή μέσω paypal: 3,90€

Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19 που βρίσκονται σε ισχύ σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αναμένονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών.

Επιπλέον, το σημείο παραλαβής παραγγελιών στη Νέα Ιωνία παραμένει κλειστό από 18/3/2020 έως και τη λήξη της απαγόρευσης της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Παρακαλούνται οι πελάτες με παραλαβή δεμάτων σε εκκρεμότητα να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 2706080, στο info@bonprix.gr ή μέσω facebook στο fb.com/bonprix.gr για οδηγίες σχετικά με την παράδοση των δεμάτων τους.

Για τον ίδιο λόγο, για όσο διάστημα ισχύουν οι σχετικοί περιορισμοί, δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής για παραλαβή από το pickup point - όλες οι παραγγελίες θα παραδίδονται αποκλειστικά μέσω courier.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε Μόδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς - με απόλυτη ασφάλεια!